onsdag 26. november 2008

Nå har jeg fått ny PC

Og her er noe småtteri jeg har strikket imens.

214

Dette er en hals som skal ha ti små knapper foran. Når jeg har sydd i dem, skal jeg ta et nytt bilde. Garnet er Opal sokkegarn.

Cabled headband

Dette er en liten ørevarmer. Den har jeg strikket i Silja strømpegarn fra Gjestal. Jeg har flere sånne "tarmer". De tar liten plass i lomma eller veska og kan tas fram hvis jeg blir kald på øra.

Small mittens with Fana stripes

Her er et par bittesmå votter med fanastriper. Det skal veldig lite garn til for å strikke et par. Litt friskere farger enn de jeg hadde ville vel hagjort seg bedre.

Cowl

Her er også en hals. Den er strikket i Mohair Kitten og har et lett "blonde"mønster. Den trekker du over hodet og har pent inni halsåpningen på jakka.

Hat

Her er ei lue som heter Stripey. Den er rask å strikke, og den er finere enn den ser ut på bildet. Av den typen lue som skal fylles av hele hodet, sånn at den blir rund og fin på toppen, uten at det står opp en liten tutt.

Hat

Siden jeg har fått ny PC, har jeg selvsagt et annet fotoprogram enn før. Nå har jeg hentet bildene rett fra Flickr, og da er plassen ved siden av "oppbrukt". Kjedelig med alt som må finnes ut på nytt. Lua er strikket i Viking Sport.

Jeg har strikka noe småtteri til, men det har jeg ikke tatt bilder av. Kanskje i morgen!

7 kommentarer:

Inger-55 sa...

Gratulerer med ny pc! Og så mye fint du har strikket! Greit med slike småtterier som strikkes i en fei!
Ønsker deg en fin dag!

Monai sa...

Så mye fint du har strikket og gratulerer med ny pc.

Ninne sa...

Nei den som blogger, hun strikker ikke, vet du! Så du har virkelig latt pinnene gløde! Kjemmpeflott alt sammen! Jeg liker veldig godt halsene dine, har faktisk tenkt lenge på å strikke noen, men det blir visst ikke denne vinteren, for jeg har alt for mange prosjekter gående på en gang! Som vanlig!!!

Ha en fin torsdagskveld!!!

LivM sa...

ja slik er det når en slipper å taste på pc så kan pinnene klirre. Flotte halser, pannebånd og lue. Den lua ville passet godt til Vevstuas votter. Har du noe mønster på pannebåndet?

Grete Letting sa...

Vi driver og pakker for å flytte til Vestlandet, men jeg skal sette inn flere opplysninger når jeg får litt tid til overs!

Annepålandet sa...

Hei! Jeg oppdaget nettopp bloggen din. Du lager så mye fint - og med gode forklaringer på hva & hvordan. Og så vakkert det er i Luster!

Anonym sa...

For en flott lue! Og takk for hyggelige meldinger på bloggen min ;-)
Mariaflyfly/Hege