tirsdag 16. desember 2008

Gaver fra strikkevenner!

I dag har jeg kommet til huset i Kroken for å bo i det. Vi har et veldig koselig hus, det ligger ved Lusterfjorden innerst i Sognefjorden. De som bor her fra før er hyggelige, og vi har fått inntrykk av at de synes det skal bli fint å se lys i enda et hus. Vi kommer til å delta i det meste som foregår, selv om vi ikke er ungdommer akkurat. Jobb og barn har jo forhindra oss i å flytte hit før, og jeg gleder meg til å prøve! (Men jeg lover ingen ting! Blir lengselen etter min barndoms by blir for stor, må vi leie noe lite noe, "hytte" i byen.)

Overskriften passer foreløpig ikke til innholdet. Jeg har vært i Oslo i flere uker, og da jeg kom hit i kveld, var det gaver til meg i posten, lekkert garn fra Ravelryvenner i USA og Tyskland. Kjempelekkert, jeg skal ta bilder av det i morgen!

5 kommentarer:

Inger-55 sa...

Så spennende å bryte opp og flytte til Sognefjorden! Der er det jo så vakkert. Kanskje vi får se noen bilder etterhvert også!

Kos deg!

sipusa sa...

åja, garngaver er alltid godsaker!
Og høres ut som dere har det trivelig i nyheimen da:-D

Men duuuuu......må ikke gi en garnoman linker til garnsider vettu;-) må nok vente til nyåret med å sjekke ut den der som ikke er handpaintedyarn (har vært der og bestilt før;-) men da! hehe, takk likevel, digger nye garnsider da;-)

har forresten noe indisk silke liggende, men vet visst ikke helt hva jeg skal lage av det, hehe.

Anne Stordal sa...

Mailadressen din virker ikke nå som du har flyttet. Har du en annen vi kan nå deg på i mellomtiden?

Lykke til på ditt nye bosted. Kommer til å bli spennende hvordan du trives med å flytte ut av byen i så voksen alder. Selv var jeg jo bare 23 da jeg forlot Oslo. Da jeg kom tilbake til Oslo i -85 føltes alle de fremmede menneskene, som hele tiden var alle steder, alt for tett innpå meg. For lite rom på et vis.

Ninne sa...

Så godt det må være å ha fått alt i hus! Jeg håper dere kommer til å trives kjempegodt i Sogn. Dere har jo prøvebodd litt, så dere vet jo hva dere går til, hedigvis. Jeg syns det høres deilig ut, langt fra byens stress og mas og sikkert veldig veldig vakkert!
Ha en koselig førjulsuke, Grete!

Tino sa...

Hei
Takk for tilbakemld ang sokkene "Bente". Spurte på et forum om det var hælen eller mønsteret som avgjorde om det var russelester eller ikke. Litt usikkert, noen mente at russeladdene også kunne stamme fra russiske eller jugoslaviske sokker? Kunne vært gøy å finne ut hvor de egentlig stammer fra.
Ps. Har ikke sendt deg bilde.