torsdag 26. februar 2009

Pene ord om Varmekilder


En skal ikke bruke bloggen til å utilbørlig reklamere for seg selv, heter det,
men dette lille her må jeg vel få fortelle? Det hender at jeg får kommentarer og hilsener som fungerer som "varmekilder" for meg.

Ei jente jeg snakka med, sa at hun hadde fått boka i gave fordi tittelen "passa så godt" til henne! En god ide for hvordan en kan velge gaver til folk: Ei bok er den beste gave, sier vi, og hvis du finner en tittel som passer til den som skal ha boka, kan det nesten ikke være bedre. Jo, perfekt blir det når det i tillegg er ei strikkebok!

Dette fikk jeg i en epost:
"Som sykepleierstudent fikk jeg veldig god kontakt med en eldre dame, som på tross av 2 måneder på sykehus ikke ble bedre. Siden jeg var innom henne hver dag de to månedene traff jeg ofte barna hennes, og jeg og kvinnen diskuterte litt strikkerier. Hun var nesten blind, men strikket likevel sokker og votter i ulike mønstre (ofte diktet hun opp skråmønstre og lette figurer - og det var overraskende lite feil på produktene hennes!) Etter at hun var død, og lenge etter at jeg hadde hatt kontakt med døtrene hennes fikk jeg "Varmekilder" i posten fra døtrene - så derfor betyr boken ekstra mye for meg :-)"

En av mine bloggvenner fortalte dette:
"Jeg hadde med meg boken til Danmark da jeg skulle besøke søsteren min (hun studerer i Århus), og på toget mellom København og Århus sa hun som satt ved nabobordet at hun syntes det var så mange fine bilder og mønstre - så hun skulle prøve å finne boken i Danmark :-)"

(Og det gjør hun nok, før har den hvert mulig å kjøpe hos sommerfuglen.dk. Skal sjekke det.)

4 kommentarer:

Inger-55 sa...

Så koselig historie! Og boka di er flott. Jeg har den hjemme og strikket endel derfra. Liker godt grunnoppskriftene dine som man kan variere i det uendelige!
Ønsker deg en flott helg!

hudamå sa...

Så hyggeleg det må vera, først å få gje ut slik ei bok, og så å få slike trivelege kommentarar på at boka verkeleg har betydd mykje for andre.

turvid sa...

Jeg synes helt klart at du skulle skryte litt!

Håper jeg får mulighet til å ta en titt i boka selv en dag :)

Monai sa...

Rørende historie.Så er det jo en flott bok og jeg har hatt glede av min mye.Nå har jeg kjøpt en til datteren min også .