onsdag 30. november 2011

Den siste dagen i november

I dag har jeg ikke gjort noe særlig, ikke i går heller. Tida har gått med til strikking, kryssord og soving. Men det gjør ikke noe, jeg har vært ganske sliten i det siste. Dessuten så bare regner det hele tida, og da blir en ofte trøttere enn vanlig.

Jenny og jeg lagde flotte muffins med sjokoladebiter i.
Det er fint å ha noe godt å kose seg med når vi er i Teigen sammen.
Dette fine garnet fikk jeg fikk jeg av de to amerikanske Ravelrydamene som var på besøk her i sommer.

Jeg har strikket ganske mange småting av det nøstet, som heter Rainbow. Jeg kjøpte et sort nøste i tillegg.
De to halsene er strikket av Kaunigarnet.
Så ble de vasket på finvask i 40 grader. De ble veldig tykke og gode. Disse vottene heter Oliven og står i Vottar og vantar
av Annemor Sundbø. Garnet er Silja fra Gjestal, strikket med pinner 3,0 på vrangborden og 3,5 på resten. Vottene passer akkurat til Reidar. Jeg skal strikke ei lue også.

3 kommentarer:

Randi sa...

Nydelege fargar på halsane! Alt går litt seigare i alt dette regnet. Reknar med at det snart må ta slutt etter 7 (!) mnd, men byrjar og å tenke at kanskje det er slik det blir framover?? Grøss! Det einaste ein kan gjere er å kose seg inne med noko godt i koppen og noko kjekt i hendene :-)

gletting sa...

Takk Randi! Jeg tenker også på at vi kanskje skal ta imot syndefloden for alle ugjerningene menneskene har gjort mot denne vakre kloden og mor menneskeheten. Da er det fint vi kan ta igjen litt og være snille mot hverandre og kose oss med strikketøy og alt annet -tøy. Tror bringebærsyltetøy er noe jeg har lyst på til jul. På is! Vi har så fin klubb, håper at du kommer i morgen!

Maret sa...

Lekkert, både garnet, og dei ferdige produkta...

Ha ei flott helg.