søndag 7. februar 2010

Bursdag


Her i huset har vi bursdag dagen etter hverandre. Veldig praktisk, det holder med en feiring. Før i verden spiste vi kake på Reidars bursdag og skrev selvangivelsen på min. Nå er det bedre tider.

We had our Birthdays January 29. and 30. This is very practical, you need only to invite to one party.







Forrige lørdag hadde vi invitert så mange naboer som vi trodde vi hadde plass til. Det kom 20 voksne og åtte barn. Vi har så rause naboer. De kom med flotte kaker, jeg hadde bakt et lass med eplemuffins, det holder for meg. Seigmenner, sjokolade og nøtter hadde vi fylt i masse skåler.

Last Saturday we had invited as many neighbors as we could. 20 grown ups and 8 children came along. Our neighbors are very kind. They brought big cakes, they made well up for my shy muffins. (I am NOT a baker.) We had a lot of goodies and it was a very nice party.





Vi fikk gaver også. Det er kanskje litt urettferdig å framheve en av dem, men jeg synes at akkurayt denne hører hjemme i bloggen! Susanne og Øyvind hadde med seg denne primulaen. Den gule potta er strikket og på de tre blomsterpinnene står det tre herlige nøster med Muskat!








We got presents too. It maybe is unfair to show only one, but this one belongs, in a way, to this blog. The yellow pot is knittet, and in together with the beautiful primula, three flowersticks, decorated with my favorite cotton yarn Muskat were blooming!

6 kommentarer:

Villblomsten sa...

For en flott ide :-)
kjempefin :-)

og

Gratulerer med overstått :-)

Agnete sa...

Gratulerer med dagen! Og takk for en vakker og inspirerende blogg! Agnete

sipsua sa...

Gratulerer med dagen!
Flott pakke og passer fint på bloggen ja:-)

Og jeg har vist fram jakka:-)

Ninne sa...

Gratulerer med dagene, begge to!!!
Hipppppp hipppppp hurraaaaaa!!!

Greta sa...

Gratulere med vel overstått bursdag. Stilig gave det der. Den likte eg godt.

Stilige leggvarmere av restegarn i siste innlegg også. Det er jo bare fantasien som setter grenser og det gjør den ikkje for deg. Ha ei fortsatt flott uke

randi K design sa...

Gratulerer med vel overstått!
Må bare få klare opp en misforståelse, genseren jeg strikker er IKKE årets OL-genser. Derimot en barnegenser fra et gammelt Dale hefte. Jeg kalte den bare mitt OL-strikketøy fordi jeg strikker på den når jeg ser på OL på TV. Beklager misforståelsen.
Ha en fin kveld.