torsdag 6. mai 2010

Varmekilder kommer i nytt opplag!

Varmekilder blir trykt opp i 5. opplag i mai! Gjett om jeg er fornøyd og glad!


My knitting book is reprinted in May! It is published in Norwegian, but I know that several knitters in USA and Europe are using it and are happy with that. If they come in trouble, they just ask me to help them out, and I will translate the problem into English or explain what they must do.

On Ravelry my name is gletting, my private e-mail is:
gletting@online.no
Varmekilder kom ut i 2002 og er snart 10 år gammel. Det er moro at CappelenDamm vil gi ut enda et opplag, det femte! Jeg vet at mange fremdeles ønsker seg boka, for jeg får henvendelser fra strikkere når den ikke er å få i butikken. Det er hyggelig, og det er ikke minst på grunn av denne boka at jeg har fått så mange strikkevenner rundt om i verden.
I think the clue is the diagrams in the book. They are colored and fairly easy to understand. Here you see the hands of a young girl, she is knitting the socks called Sylvia for her mother as a Christmas present.

Diagrammene er tydelige og farget i samme farge som plagget du skal strikke. Jeg har sett flere av modellene strikket i andre farger, spesielt på Ravelry er det satt inn en god del bilder der det er brukt andre farger enn forslagene i boka.


Nå ble det enda mer skryt enn det ble ved forrige opptrykk! Jeg skal slutte med det, bare dere fortsetter å strikke, uansett hva det er. Strikking er en sånn fantastisk hobby, og du blir aldri utlært. Nå leser jeg bøkene til Elizabeth Zimmermann for tredje gang, kanskje jeg skal skryte av henne neste gang. HUN bør være alle strikkeres heltinne. Tenk å skrive strikkebøker nesten som romaner, det er helt utrolig!


These socks belong to a set called Kari. The picture of a page in the book is showing the sock diagram, and below it, a diagram for a pair of mitts with short fingers.

A nice headband goes with the set.
The diagrams are colored in the same colors that was used for the knitted garments.

4 kommentarer:

Greta sa...

Så kjekt for deg at du får gitt ut boka enda ein gong. Og kjekt for alle som vil ha den og ikkje har fått tak i den. ha ei stråalndes helg

Elins Strikkeri sa...

Hei. Du har all grunn til å vere kry av boka di, den er flott!! Og det er jo tydelig at det er mange som synest det. Ynskjer deg ei fin helg:)) Enig med deg i at strikking er ein flott hobby.

Randi sa...

Så kjekt! Det er ikkje tvil om at boka di er populær, nei :-)

randi K design sa...

Så gøy at boken din kommer ut igjen!!!