søndag 27. juni 2010

Funchal og et lite Emilysjal

Det fjerde skipet

Dette er et lekkert, lite skip som heter Funchal. Dessverre kom det overraskende på oss til litt feil tid. Vi hadde kjørt rundt fjorden og var på den andre siden av fjorden. Fram med mobiltelefonen som visstnok har et godt kamera, men det hjelper ikke når fotgrafen er dårlig.
This is a beautiful small cruiseship called Funchal. It surprised us on its way in the fiord, and we were driving to the shopping center on the other side. With the cell phone and a bad photographer this is what we got.

Skipet er rett utenfor Feigum, eller Feiga som de sier her, og den lille stripa med vann nedover fjellet, er den store Feigumfossen.
The ship is soon to pass a great waterfall, you can only see it as a white stripe down the mountainside.


Vi fikk litt sug i magen begge to da vi så at det var Funchal. Funchal er en vakker by, hovedstaden til portugisiske Madeira midt i Atlanterhavet. Vi tror det var der vi så skipet sist. Det har antakelig hatt det samme navnet bestandig, og det er bygd om til å ta 450 passasjerer, før var det plass til mange flere.
We got a little longing in our hearts, because last time we saw it, it really was in Funchal. Funchal is the capital of Madeira, the "Flower Pot" in the Atlantic.

28 ROW Scarf


Denne borden har 28 pinner og skulle bli et smalt skjerf. Jeg synes det ser mer ut som en bord nederst på et sjal.

This border is meant to be a small scarf, but I think it looked much more like a border on a shawl.The Emily Shawl


So I picked up the 160 st I had CO and knitted a shawl in garter st. It became a nice little shawl which fitted Emily well. She is very happy for it.


Jeg plukka opp de 160 m jeg hadde lagt opp til 28-pinnerskjerfet og strikka et lite sjal som passa godt til Emily. Hun likte det veldig godt.

Ingen kommentarer: