mandag 23. august 2010

Susanne fra Hedensted


Dette sjalet er strikka etter innfallsmetoden, og etter å ha sett på fargen en stund forsto jeg at det måtte hete Susanne fra Hedensted. Hedensted er en liten by ikke så langt fra Vejle. Susanne og venninna hennes, Bente, kom til Sogn som unge jenter for å jobbe om sommeren. De traff to fettere og gifta seg med hver sin. Bryllupet til Susanne er til dags dato det morsomste jeg har vært i, og siden har hun alltid vært min venn. Hun ble ganske glad for sjalet.

Garnet heter Malabrigo Yarn Silk Merino, et garn jeg gjerne skulle ha mer av. Jeg driver stadig og "swapper" strikkeboka mi mot garn med Ravelryvenner i andre land.

Jeg har fått veldig mye flott garn, og noe har blitt liggende ganske lenge i garnlageret, for det er blitt så mye.
Overflaten blir blank og ser ut som silke, akkurat slik det skal. Jeg fikk akkurat nok garn til sjalet som er nr. 5 i Ravelrys KAL: 10 Shawls in 2010

7 kommentarer:

Greta sa...

Nydelig vakkert sjal. Ikkje dumt å bruke innfallmetoden. Det er den einaste måten eg får laga sjal i alle fall :). Men har ikkje øaga så fint sjal som dette noen gang. Kjekt å sjå deg att. Lenge sidan eg har sett noe innlegg fra deg. Håper du har hatt ein flott sommer. Klem til deg der inne i indre sogn

Ninne sa...

Så vakkert sjal, Grete! Jeg kan ikke motstå denne fargepaletten, så jeg falt pladask! Jeg var på Blaafarveverket for en ukes tid siden, og du kan tro jeg koste meg glugg i hjel! Der var det en fantastisk utstilling som het "det blå"... jeg tror jeg må skrive litt om den i bloggen en dag... !
Klem fra meg :)

Grete sa...

Takk, dere to, trofaste venner! Jeg har for såvidt hatt en fin sommer, men har hatt for mye å gjøre. Det har ikke gått utover strikkinga, men bloggen har fått svi. I dag har jeg laget to innlegg, så jeg kan være litt på forskudd!

Randi sa...

Nydeleg sjal, tenker ho vart glad for det, ja! Godt å ha no når hausten kjem :-) Eg syns eigentleg det er litt godt når hausten kjem etter ein hektisk sommar - med mørke kveldar perfekt for hobbysyssel!

Rigmor sa...

Flott sjal, ikke rart mottager ble glad. Ha ei fin helg!

randi K design sa...

Så nydelig dette ble, Grete! Ja Malabrigo er et herlig garn. Godt å tove med også. Lurer på hvordan det er etter vask i plagg som ikke er tovet? Har du prøvd å vaske noe?

LivM sa...

Nydelig sjal du har strikket og i favorittfargene mine. Du vet vel at Projo selger dette garnet?