tirsdag 30. mars 2010

God påske!


Hvis det blir dårlig vær kan dere for eksempel strikke denne lekre votten fra Idena. Eller en annen lekker vott eller lue som er akkurat passe stor, til at strikketøyet kan puttes i sekken hvis dere skal ut på tur og ha en rast i sola.

If the Easter weather is bad with you, sit inside in your warm knitting corner and try this mittens. They are not difficult to knit and leftovers are ok to use.

Jeg beklager at dere ikke har hørt noe fra meg på en stund. datamaskinen min gikk i seg selv, og kommuniserte ikke med noen. Heldigvis kunne en snill nabo fikse den. Nå er den like god igjen. Jeg har strikka en del, så jeg skal legge ut litt oftere nå.

My PC has not been communicative for some weeks, now it is fixed, T G! I hope to show you some of my latest knitting very soon!

9 kommentarer:

Greta sa...

Steike kor fin dei var. sånne vil eg og lage. Kjempeflink som alltid du da.

Borntoknit sa...

Nydelige votter! God påsk till dig också.

Johanne

sipusa sa...

wow, de vottene er bare nydelige!
Og det kinesiske garnet ser fint ut, kan dessverre ikke hjelpe deg med kinesisken;-)

Håper du får en fortsatt herlig strikkepåske:-D

Randi sa...

God påske til dikka og :-)Prøvde meg på eit innlegg, men er mykje trøbbel for tida syns eg. Her kosar me oss med våren. Litt vekslande ver, men det glimtar til!

gletting sa...

Kjære dere. Jeg har bare satt inn bildet, ikke strikket votten. Vottene er lekre på bildet, men de kan ikke strikkes etter oppskriften, for den er ikke symmetrisk. Det er vottepar nummer 2 av Idena-oppskriftene som er helt umulig. Jeg begynte på et par, de endte som sokker i to lillafarger,i stedet. De ligger på Ravelry som Kanskje til Jenny. Jeg skal prøve meg på neste par i samlinga for å se om de er like rare.

Ninne sa...

Disse var råfine, Grete! Kjempekoselige farger også!!

Flittige hender - Varme føtter sa...

Kjempeflott vott du har strikket! Koselig mønster.

Anne Stordal sa...

Men disse tror jeg vel nesten av du skal klare uten mønster, dersom du klikker bildet stort, går det vel omtrent å tegne av mønsteret du ser her. De er helt herlige, og kjempefine farger. Men jeg ville neppe klart å strikke dem i vårsola ute. Da var nok den lua jeg strikket på, langt enklere.

gletting sa...

Annemor, jeg HAR oppskriften. Men et vottemønster må være symmetrisk både foran og bak, og masketallet må ha et minste felles multiplum ... Hvis ikke må du gjøre om hele diagrammet, og da blir det ikke den votten likevel.
Jeg har ca 10 oppskrifter på votter fra Idena som er enten ustrikkelige eller veldig håpløse fordi jeg aldri forstår hvor i mønsteret jeg er.