fredag 9. april 2010

Hjertesokker


Nok en gang er det fredag, og uka har gått som en røyk. Jeg har vært på møte i Luster husflidslag for første gang, og det var hyggelig. Jeg har allerede hatt et strikkekurs for dem, så jeg kjente noen allerede.

Disse sokkene har vært ferdig en stund, men de har ligget i "køen" med andre ferdige småting for å få festet trådene og blitt dampet litt.
These socks was finished before easter, but have been waiting for me to weave in ends and a careful steaming.

Dessverre ble kontrasten på fargene mindre enn det så ut da de to nøstene ble lagt sammen. Hvis du klikker på bildet, ser du at det er en lilla- og en sterk rosafarge.
I am sorry that the contrast between the colors is so small. Click on the photo, and you will see the colors are purple and strong pink.

Garnet er Senjagarn, kjøpt på Nille på Holmlia i Oslo. Jeg kan ikke si annet enn at dette nye garnet er aldeles godt å strikke med, og fargeutvalget er fint. Resultatet blir tynnere plagg enn med for eks. Silja, som jeg bruker til flerfargede sokker vanligvis.
Jeg har brukt strømpep. nr. 3,0.
Om Senjagarnet er like sterkt som Silja står igjen å se.

The yarn is Senjagarn, a fairly new product from Gjestal. I swear to Silja for my socks, but I wanted to try the new yarn to get a thinner product. Needles: 5 dpns no: 3,0.
If Senja is as strong as Silja, time and use will prove!

2 kommentarer:

LivM sa...

Sokkene ble flotte, og jeg liker slike dristige fargesammensetninger. Er nok ikke like flink til det selv!

Kate sa...

Nydelige sokker, likte fargene kjempegodt.