torsdag 22. januar 2009

Confetti -- røde fingerløse


Disse er strikket i Silke Alpakka fra Garnstudio.

Det blanke båndet har jeg trukket ut av et Alp Premier-nøste som jeg strikket et stort skjerf av i sommer. Da brukte jeg det til å kante skjerfet med, det ble veldig fint.
Her har jeg pynta dem med å træ båndet gjennom noen rader hvor jeg har laget lange masker. For effektens skyld har jeg knytta en del knuter hist og pist.De er ganske morsomme og litt glorete, så jeg synes Confetti er et fint navn til dem!

Klikk på bildet så det blir større, da ser du båndet bedre.
Jeg strikket to par i rosa i juni og brukte båndet på samme måte. Begge de solgte jeg på marked. Se på juni i bloggen. Her er oppskriften jeg satte inn da:


Pulsvarmere med noen effektfulle tråder
Pulsvarmerne er strikket på en-to kvelder. Jeg brukte SilkeAlpakka fra Garnstudio, smårester av effektgarn og bånd som jeg tok ut av et Alp Premier nøste.

30 m på p 3,5 var ok for meg, str rillestrikk og la inn striper der jeg surra tråden to ganger rundt pinnen og slapp på neste
. Trædde båndet mellom de lange maskene og lagde store knuter.
Sydde sammen så pent jeg kunne, lot det være åpning til tommel. Veldig enkle. lettere kan det ikke bli.

3 kommentarer:

hudamå sa...

Kjempesøte pulsvarmarar! Tøffe, morsomme og stæsja.Silkebåndet gjorde verkeleg susen. Desse spritar opp antrekket ein kveld på byen. Noko for alle dei stakkars røykarane som står ute og frys....

hudamå sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Inger-55 sa...

Så morsomme disse var! Og den måten du har brukt båndgarnet på var jo utrolig fint!
ønsker deg ei flott helg!