mandag 27. april 2009

Homofili


Her burde jeg hatt et bilde av Kim Friele, det kan jeg kanskje skaffe. På fredag lå jeg syk med halsbetennelse og andre onder, så jeg var mer på Helse- eller Hostevarianten den dagen og orket ikke skrive noe i det hele tatt.

Akkurat nå hører jeg dagens diskusjon på NRK-nyhetene, og jeg bare må støtte alle homofile som ønsker å leve sine liv som de vil.

Jeg er dessuten veldig imponert over Kim Friele som er så klar i sitt aldrende hode.

Du finner flere ABC-innlegg på Petunias blogg.
Gå inn her: http://petuniablogg.blogspot.com

4 kommentarer:

Petunia sa...

Kim Friele er en dame det absolutt står respekt av. Hun stod tidlig frem og fortalte om seg selv og man skulle jammen ha ryggrad for å gjøre det den gangen. Vi er jo heldigvis kommet litt lengre i dag og det kan vi takke kvinner og menn som henne for.
Flott bidrag!

sipusa sa...

Burde absolutt hatt bilde av Kim Friele:-)

Og fra en homseparade? De er flotte;-D

randi K design sa...

Vet ikke hvem Kin Friele er her i "utkant Norge", men støtter også homofiles rettigheter! Ha en forsatt fin uke, her flommer det over på alle kanter.. masse regn = oversvømmelse..

gletting sa...

Kim Friele er antakelig Norges første offentlige homofile. Hun var med å starte Forbundet av 1948, som var den første norske organisasjonen for homofile i Norge.
Homofile har alle rettigheter i Norge, så vidt jeg vet. Men de må nok slåss for å beholde dem, og kanskje kjempe litt mot folk som ikke liker dem. For å si det litt forenklet.