torsdag 2. april 2009

Lovely Lace , sokker for marsDisse sokkene står i Simply Knitting's 2009 Calendar og er sokkene for juni. Jeg skulle strikke "lace" sokker, og valgte disse. Det var feil i oppskriften, så jeg brukte mye tid på å finne ut hvor feilen lå.
Garnet er Zwerger Garn Opal Neon, et av de siste nøstene jeg har igjen av den pakka på 10 som jeg kjøpte til halv pris fra Mauds garn i fjor.

4 kommentarer:

Inger-55 sa...

Stikker innom for å ønske deg en flott påske! Vi feirer på hytta, med familien og selvsagt lille Emilie. Har kjøpt ett stort påskeegg til henne og fylt det med litt forskjellig. Men ikke godteri. Kun noen rosiner......
PÅSKEKLÆM

Jenny sa...

Takk for påskehilsen. Jeg ønsker deg det samme! Så koselig at du har en liten Emilie, mitt minste bb heter Emily og blir allerede 6 år i juli. Storesøster kom hit til oss med fly alene, og er allerede i storform. Hun skal være til onsdag kveld, da skal hun på påskeferie sammen med familien sin. Vi skal være her. venter være a la Provence! Det har vi hatt før.
PS! Rosiner er midt i blinken!

Elins Strikkeri sa...

Det var flotte sokker, veldig fine farger:) God påske til deg!!

gletting sa...

Hvis dere lurer på hvem Jenny er, så er det mitt fremmelig barnebarn på 8, som har logga seg inn på maskina mi med sitt passord. Hun vet ikke hvordan hun skal logge seg ut igjen ... Derfor ble kommentaren min fra Jenny!