tirsdag 24. juni 2008

Nå har jeg fått dilla!

Endelig fant jeg ut hvordan jeg skal bruke Ravelry for å få alt på plass. Hvis du er strikker, prøv Ravelry du også: ravelry.com
Der finner du det utroligste, det er så mye at du må se det selv. Nå går nettene med til å sitte ved pc`en, og det passer litt dårlig når vi har barnebarn på besøk.

3 kommentarer:

Annemor sa...

Slik er det når man blir bitt av en "basill" via en annen "smittekilde". Var akkurat ute på bloggen din, har jo lagt deg inn på Netvibes-siden min, slik at jeg ser oppdateringene dine. Og du har jo klart å få meg i gang med strikking igjen, nå som bunaden er ferdig. Fikk for sterke abstinenssymptomer etter noe mellom fingrene. Så nå holder jeg på med en krave i noe merkelig "garn". Kjøpte også noe annet, og fant en fin oppskrift på Knitty, eller rettere, en idé, for garnet er vel for ulikt. Takk for inspirasjon.

Grete Letting sa...

Så fint. Kos deg, og kjenn etter jvordan strikking er bra for sjelefreden! Hvis du også får dilla, kan jeg dele masse fine nettsteder med deg.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片