mandag 2. juni 2008

Varmekilder


I 2004 var jeg så heldig å få utgi en strikkebok på Damm. Den heter "Varmekilder" og inneholder oppskrifter på sokker, votter, luer osv med tradisjonelle vottemønstre på. Boka solgte i tre opplag, noe som er veldig bra for en hobbystrikker! Nå er boka ute av salg og blir ikke trykt opp på nytt.
Jeg har tenkt å ta bilder av en del av modellene selv og legge ut her.

4 kommentarer:

Annemor sa...

Jeg synes virkelig du har fått dette veldig fint til. Har da både skiftet farger rundt omkring, og lagt inn bilde. Og Blogg er mye bedre å ha som hjemmeside enn de gamle hvor man måtte ha gjestebok, som ble misbrukt til de grader av alle mulige annonsører. Her er det mulighet for å legge inn kommentar/spørsmål fra alle som gjester siden.

Grete Letting sa...

Ja, ikke sant? Jeg driver nå og snur på fotoapparatet for å finne ut hvordan jeg skal bruke det, og hovordan jeg skal få bildene inn her. Stua mi er full av ferdigstrikkede plagg som jeg vil legge inn. Kanskje jeg må be deg om råd, annemor?

Annemor sa...

Det går sikkert bra. Jeg har i alle fall gjort det før. Er ikke sikker på om fotografiene bør ha en viss størrelse eller om de kan legges ut i alle størrelser, men det finner man ut av. Men med fotoapparater er jeg dessverre ikke spesielt god. Leser bruksanvisning litt dårlig.

Rigmor sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.Så moro at det er du som er forfatter av boka "Varmekilder".Jeg har den boka, og synes det er mye fint i den.Har ikke strikka noe derfra ennå....er en like ivrig boksamler som garnsamler he,he. Ha ei flott helg!