søndag 29. mars 2009

Kirsebærsjalet er snart ferdigDet vil si, jeg tror at jeg har strikket 66,6% av det nå. Garnet er tynt og veldig godt å strikke av. Mønsteret er enkelt, men det krever at du teller HELE tida.Gretes varmekilder: Sjal med kirsebærblader


Det er 600 m på nøstet, og sjalet krever 900 m. Jeg har tenkt å strikke videre til det første nøstet er brukt opp, og det er ikke lenge til. Borden rundt strikker jeg av det andre nøstet.Da får jeg helt sikkert nok til ei lue og et par pulsvarmere.

5 kommentarer:

hudamå sa...

Fantastisk spennande fargar på sjalet. Har lett for å miste litt fokus eg dersom eg må telja heile tida. Skal du ha sjalet sjølv?

TorAa sa...

Det ser jeg blir flott;))

Monai sa...

Så flott sjal du lager.

randi K design sa...

KJempefint sjal!

Jo, skulle gjerne ha strikket sammen med deg 13 juni, men...
da er jeg tilbake hit. Skal over 2 uker i mai for å handle litt møbler til leiligheten. I August skal de gifte seg på garden (stavkirka) i viking stil, med mjoed og helsteking av et eller annet dyr, - så da er vi tilbakr igjen. Regner med at jeg blir 3-4 uker i July/August.
Kanskje vi kunne ha trefftes da?
Hils mannen, strikker han også?

Greta sa...

Hei.endelig har eg funne enn blogg der det er ei dame som heiter Grete uten h. Er det du som har kommentert så hyggelig på min blogg, eller må eg fortsette å leite.
viss det er du så må du lage til slik at eg kan gå direkte inn på deg når du kommentere. viss det ikkje er du, så får du ynskylde.
fin blogg ahr du uansett. Nydelig sjal dette her. Kjem til å skrolle nedover bloggen din og sjekke kva du har her etter kvart.
ha ein fin dag og ei fin påske.
klem fra Greta