lørdag 1. august 2009

ABC V Varmekilder


Markedsføring for meg selv denne uka:

Varmekilder er strikkeboka mi, den kom ut i 2002. Jeg hadde dilla på å strikke sokker etter vottemønster og hadde planlagt å lage ei sokkebok. Forlaget (Damm) mente at ei bok med bare sokkeoppskrifter ikke ville selge, derfor måtte jeg lage luer og sokker og diverse annet som passet til sokkene.

Hobbyredaksjonen i Damm laget ei lekker bok, så jeg er veldig glad i den.

Jeg har skrevet ca 40 bøker med smått og stort, men denne boka lever jeg med. Den skaffer meg strikkevenner som sender e-post eller kommentarer på bloggen. Jeg har dessuten bytta den med garn til strikkere i USA.

Nå er den trykt i 4. opplag, så jeg er fornøyd med resultatet.

Du finner flere ABC-innlegg på Petunias blogg.
Gå inn her: http://www.petuniablogg.blogspot.com

10 kommentarer:

Ninne sa...

Det har du all grunn til Grete! Boka di er super!!! Jeg kjøpte den like etter at jeg ble kjent med deg!
Håper alt står bra til og at dagene er snill!

Sommertid sa...

Høres ut som en bok jeg burde/bør ta meg en titt på ja. For jeg strikker en del..har faktisk 3 prosjekter på gang her nå...
Men sokker, nei det se er ikke helt meg...tror jeg..men det er lenge siden jeg prøvde meg på det..så kan hende det går bedre nå ??

Ønsker deg en forts fin helg :)

Petunia sa...

Oj, har du skrevet den boken??? Imponert!!! Er alle bøkene du har skrevet om strikking/ håndarbeid?
Jeg tror at hvis du hadde gått på forlaget igjen angående den sokkeoppskrftboken, så hadde det gått gjennom. Alle strikkere jeg kjenner har diller på sokker for tiden:)
Du er flink!!!

amylin sa...

Så morsomt! Jammen er du kreativ. Jeg har ikke sett den boka, men skal holde øynene åpne både på biblioteket og i bokhandelen.

Gärdsmygen sa...

Förnöyd ska du vara! Det är bra gjort
att göra böcker som säljer!

anjoe playhouse sa...

At have en eller flere blogge kan give masser af dejlige kontakter. Og selvfølgelig må en bog med strikkeopskrifter tilsvarende resultere i hilsener og kommentarer om denne, hvormed nære og Varme forbindelser opstår ;-)

Uha, kom lige til at tænke på, at det er små 40 år siden, at jeg sidst strikkede sokker...

Mariann S sa...

Den boka såg spennandes ut. Den boka vil eg finne og kikke i :) Klart du skal vere stolt av å lage ei bok. Gleder meg til eg får kike gjennom den. Ønsker deg fortsatt god helg :)

LivM sa...

Boka di kjøpte jeg for lenge siden og den er super. Her har du virkelig gjort en stor jobb! Flink du!

Synnøve sa...

Den boka di er jo bare så flott. Har bare lånt den på biblioteket jeg, trodde den ikke var for salg lenger. Men skal kjøpe den ved neste anledning.

Elins Strikkeri sa...

All grunn til å vere fornøyd med boka di, masse fint i den! Eg leita lenge før eg fant den, men no har eg hatt den ei stund. Ha ei fin helg:)