tirsdag 5. august 2008

Forberedelser til vinteren

En som strikker, er ikke som harepusen. Harepusen fryser om vinteren og sverger på å bygge hus til sommeren. Men om sommeren hopper den omkring, som kjent vet ingen hvor, men vi vet at den sier: Hus i hver busk, hus i hver busk!
Så her er en del forberedelser, noen blir kanskje ikke noe av før neste vinter, men men. Det er grenser for hvor mange masker man kan klare i løpet av et par måneder.
Her ser dere meg i noe vinterlig som allerede er ferdig. Det er ganske lekkert, men jeg ser vel mest ut som kona med eggene. Halsen er den samme som jeg har laget før, den ble bare større i Fame, som er et tykt blandingsgarn med mye mohair. Oppskriften står i Knitter`s Magazine Fall 2007.Jeg strikket en lisse og laget to knapphull. Knappene er i tre, ganske fine, de fulgte med et nummer av Simply Knitting for en stund siden. Resten av garnet gikk til en ørevarmer med bobler

3 kommentarer:

Yvonne sa...

Jeg ønsker meg en sånn, men med høy hals og knepping helt opp!! Og det er jo som kjent lenge til jul... lenge nok??

Yvonne
www.fjellvang.no/quilt

randi K design sa...

Hei, og takk for besøk på bloggen min.
Så artig at du har laget strikkebok! Jeg driver og designer en del votte mønster selv, og har fått svært god response, blandt annet i Norge.
Jeg er også på Ravelry som rekandjk eller også under designere som Randi K Design..
Kjekkt at ungene har lyst til å strikke! Jeg klarer desverre ikke få min yngste (15) til å prøve engang. Kjedelig sier hun... Hun skulle bare ha visst!

Grete Letting sa...

Takk for hyggelig brev. Jeg har kikka innom hos deg flere ganger og sett at du har mye fint. De som fant på Ravelry, har vært helt geniale. Det må da være et fredsskapende forum, med vennskap og forståelse over alle grenser ...
Hvis du slutter å strikke til dattera di neste gang hun vil ha noe, men sier at hun kan få garn og strikkepinner, så du kan hjelpe henne -- ja, det er bare noe jeg tror, men kanskje hun prøver da?
Strikkeboka mi er fra 2002 og har solgt i 3 opplag. Det har jeg vært veldig fornøyd med. Derfor er det så underlig nå når den er ute av salg, at jeg får henvendelser fra nær og fjern at de gjerne vil ha den!
Lykke til med dine design. Jeg titter innom igjen. Du finner meg som gletting på Ravelry.